3D Crest

Jag fått ryck och vill ha förändring. Blir alltid såhär efter en lång vinter. Jag känner mig typ grå och hemsk och ful och tråkig men det ska det bli ändring på! Vill färga om håret, sola (som jag inte har gjort sen innan nyår!!!), shoppa nya kläder, fixa naglarna, bleka tänderna och göra fransförlängning, haha.
 
Jag har redan vita tänder och långa fransar, men jag tycker man får en sån himla fin volym med förlängning så vill prova. Det är dock inte det billigaste så vi får se om jag ens gör det. Sen är det här med att bleka tänderna är någon ny grej jag fått för mig att jag MÅSTE göra. Jag har blivit beroende av sådär hollywood, riktigt FEJK-vita tänder. Tycker det ser så jävla fräscht och attraktivt ut. För mig är vita tänder viktigare än raka tänder. Tycker att skeva tänder kan se charmigt och personligt ut, så det stör mig inte så länge de är vita!
 
Jag beställde hem en tandblekning från 3D Crest igår. Har hört myyyyycket gott om den! Så jag hoppas den funkar. Vill ha typ 2-3 nyanser vitare bara. 
 
När det här är gjort är jag redo för våren. Sol IN, snö UT. 
 
Kommentarer
Postat av: Jen

Crest har jag också velat testa länge efter allt jag läst :D vart beställde du dina? jag har bara sett att det finns på e-bay

Svar: Helt rätt, beställde mina från Ebay :)
Midia Saleh

2013-04-18 @ 20:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0