Toffifee

Jag har en sån hatkärlek för Toffifee så det är sjukt. De är så goda, men askarna, de jävla askarna... JAG. TÅL. INTE. Ni som käkat Toffifee vet att chokladen är "gjuten" i små gropar i paketet. Och gjuten är den fan, för bitarna sitter stenhårt. 

Man ligger i sängen, nermyst med ett täcke och en kopp té framför tv:n och blir sugen på något gott. Tar fram askfan, ska ha ut en bit.
Resultatet är att den susar förbi och spränger ljudets hastighet under tiden och prickar någon jävla tavla 30 meter bort, och man bara suckar "JAG ORKAR INTE".
 
För att få loss bitarna måste man på något finurligt sätt få in ett finger för att "gräva" upp chokladbiten, eller trycka i botten på asken. Det sistnämnda är det jag oftast kör på. 
 
När man fått loss chokladfan så flyger den iväg som en jävla patron till en Glock, över hela jävla rummet tills den hamnar i en obskyr hörna fylld med damm där chokladbiten blir liggandes. Oätbar. Och detta upprepar sig.
Tills hela jävla rummet är fyllt av dessa chokladbitar. Givenvis har man lyckats få i sig en eller två redan, och suktar därför efter mer. Men nej! Inte Toffifee inte.
 
Askfan är en synd!
 
Kommentarer
Postat av: mergimtare ♛

Jätte fin blogg har du! ❤
– sugen på att göra ett bloglovinbyte?

2013-08-10 @ 10:29:22
URL: http://meegiii.blogg.se
Postat av: Lisa

Skicka gärna egentagna bilder på dig om du har från bröllpet :) Kram

2013-09-18 @ 12:01:51
URL: http://lices.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0