Uppsalatidningen

Morrn'!
Jag stoooortrivs på praktiken. Älskar det här! Min chef är asskön och likaså alla kollegor. Trodde tidningsfolk skulle vara stela och tråkiga, men inte alls. De skojar och diskuterar och är som ett enda stort team som de välkomnat mig in i också. All gratis frukt, kaffe i alla former fastän jag hatar kaffe, och varm choklad klagar jag inte heller på!
 
Skräcken över att kanske vara praktikanten som får göra skitgöran, och typ sortera post i en vecka har också försvunnit, hahaha. Igår skrev jag ihop en text på "HELG" om juldagen i Uppsala. En helsida som gick i tryck!! Dog liiiite. Drog hem en kopia och satte upp den på väggen.
Kul om chefen skulle läsa det här nu haha.... Jag menar här spelar man rålugn. Coolt liksom, äsch, var väl inget, en helsida i Uppsalatidningen, no biggie. Medan jag egentligen så fort jag lämnat kontoret, stod och skuttade i entrén i typ fem minuter samtidigt som jag pratade i telefon med en kompis. Sedan drog jag förbi Leos jobb och skröt lite innan jag åkte hem. Hahahaha orkar inte... De verkar nöjda med mig i alla fall, och det är det viktigaste. :)
 
Sen finns det inget roligare än att svara i telefonen och ba "Midia Saleh, Uppsalatidningen" och märka alla mejl med "Midia saleh, reporter, Uppsalatidningen" vill nästan svara i telefon så mycket som möjligt, trots min telefonskräck, och skicka så många mail som möjligt bara för att! Mycket lättare att få kontakt med folk när man presenterar sig sådär istället för att ba "Hej jag heter Midia Saleh, journaliststudent på Södertörns högskola, vi gör en undersökning blablablablaa..... zzzzzzz....."
 
Lägger upp bilder sen för snart kommer mina KOLLEGOR ;)))) tillbaka från kafferasten och då vill jag inte sitta framför en blogg helt exalterad. Nä, gameface on... jag skriver artiklar som publiceras, no biggie, pscht har jag gjort tusen gånger förr....
 
 
Kommentarer
Postat av:

Vad söker man på eBay för att köpa jacka? :)

Svar: jacket bara? haha
Midia Saleh

2013-12-20 @ 14:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0