Ögonbrynsfix

Bästis var här tidigare idag för lite mys, prat och ögonbrynsfix. Jag plockade hennes ögonbryn som hon lyckats spara ut rätt så bra och de blev superfina. Var asnöjd med mig själv efteråt, haha!
 
Även Yohanna och Hiba kom på besök. Med sig hade de massa godsaker. Vart asglad, hade inte träffat civilisationen på nästan två veckor, haha, så det var skönt att träffa några av mina närmaste vänner idag.
 
Här är några bilder på brynen. På första bilden är brynet till vänster "före" och brynet till höger "efter". Andra bilden är ena brynet under processen och sista bilderna är när de är klara. 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: IDA - Skönhetsbloggen ♡

Snyggt :)

2013-02-18 @ 16:08:47
URL: http://idasbeauty.se
Postat av: Emina

snyggt! Vad duktig du är!

Har du någon tips till mig som har så himla ojämna ögonbryn? Jag tror inte ens det går att "fixa" .. har varit hos frisören många gånger för att få mina ögonbryn fina men jag tror hela mitt ansikte är snett för de blir aldrig likadana!!! Ena är längre än den andra och skulle man göra den andra kortare så kommer det se sjukt cp ut, haha...


Svar: Tack vad glad jag blir!! :) Det är svårt att säga utan att se bild men det är i regel svårt att få ögonbryn att se exakt likadana ut så man har olika ansiktshalvor. Det är därför man säger att ögonbryn ska likna systrar mer än tvillingar. Mina ögonbryn är också ojämna men jag försöker skapa illusionen av att de är jämna framifrån, genom att låta brynen börja på samma ställe, med samma tjocklek och ha "böjningen" på samma ställe. Man märker bara att mina bryn är ojämna om man först kollar på ena ansiktshalvan och sedan på det andra. Har skrivit ett utförligare inlägg i min gamla blogg :)
LÄNK: http://midia.spotlife.se/2012/11/19/fa-snygga-symmetriska-ogonbryn/

Sen när det gäller längden så är det alltid bäst att förlänga det kortare brynet med en penna istället för att göra det andra lika kort :)
Midia Saleh

2013-03-15 @ 19:07:52
URL: http://eminas.se
Postat av: Emina

har läst inlägget du länkade från din gamla blogg, låter enklare än vad det är!!

Jag tror min näsa inte är i centrum, så därför blir det inte rätt. känns också som håret på vänstra sidan växer högre upp än vad de gör på högra, så känns jättejobbigt. Detta är något jag har ångest över verkligen varje dag!
Sen själva "böjningen är inte på samma ställe. och anledning till detta är inte för jag gjort börningen fel utan tror mina ögonbryn ser ut så naturligt, och böningarna är där sen jag föddes lixom :P Förstår du vad jag menar?

Vad fan ska man göra åt det lixom?

Brukar hjälpa när jag fyller i ögonbrynen med en ögonbrynspenna så syns det inte lika mycket, men syns för mycket på bilder tyvärr -.-


Sorry för så lång novell om mina ögonbryn.... hahah .

2013-03-15 @ 19:59:37
URL: http://eminas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0