KALLT

Ju mörkare och kallare det blir ute, desto svårare har jag att komma upp ur sängen på mornarna. Plugget går bra, sjukt trött på att pendla bara och lägenhetssökandet går trögt som fan.
 
Var på en rättegång idag som jag skulle skriva en artikel på. Den var skittråkig. Som tur var så var den kort så jag höll mig faktiskt pigg och alert genom hela huvudförhandlingen, hahah. Fan vad jag saknar att blogga om mode och skönhet, men när det är såhär ruttet väder orkar jag faktiskt inte vara speciellt välklädd och snygg. Hålla värmen går först, för jag blir på så sjukt dåligt humör när jag fryser, haha. Riktig jävla diva!
 
Nåja, för att göra bloggen lite roligare får ni gärna komma med tips om vad jag ska skriva om. Ni är ändå ett litet antal som fortfarande är bloggen trogen trots att den är stendöd. 

Justja, jag har fått praktik på Uppsalatidningen. SÅ JÄVLA GLAD!! Jag är grym på det här så jag tvivlar inte på att jag kommer att leverera, men kommer fan skita ner mig av lycka när jag ser min första artikel faktiskt publiceras. Ja, det var väl en tråkig summering av den senaste veckan.
 
TJAPP!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0