Det var bara en mardröm

Har den senaste tiden tänkt asmycket på barn. Vad det beror på vet jag inte men jag har helt enkelt gått omkring och undrat när jag kommer skaffa mitt första, med vem och allmänt reflekterat över hur det skulle vara att ha barn. Har varit lite småsugen och undrat hur det är att älska någon så starkt. Jag vill vara gift innan det ens blir aktuellt och vill gärna ha mitt första barn innan jag är 27.
 
I vilket fall som helst så slocknade jag efter träningen och drömde en sån sjukt verklig dröm. Jag drömde att jag fick en liten dotter, var helt ensamstående för att pappan inte var med i bilden och hade det bara sjukt ostabilt psykiskt och ekonomiskt och på alla andra plan. Pappan var förövrigt någon jag känner som gett mig väldigt mycket mörker de senaste månaderna och FYFAAAAAAN vad dåligt jag mådde. Drömmen var så sjukt verklig!! Jag hade svårt att ta hand om min dotter, hade panik över att jag inte kände att jag älskade henne och över att jag var tvungen att ringa till pappan och säga "Din dotter är född nu, vill du träffa henne, vill du att hon heter Kira som vi bestämde förut?". 
 
Gick hela tiden omkring och oroade mig och kollade så att hon andades fastän jag egentligen inte ville ha henne. Shit vad dåligt jag mådde, helt sinnessjukt kan knappt beskiva paniken. Gick omkring med en sån djup ångest över vilken dålig mamma jag var och hur min dotter inte förtjänade att ha en mamma som inte älskar henne. Fyyyhelveteeee!!
 
När jag vaknade var jag så lättad över att det hela bara var en dröm att jag faktiskt började gråta, hahah. Och nu mer än någonsin känner jag hur viktigt det är för mig med stabilitet relationsmässigt och allmän stabilitet i mig själv. Psykiskt, ekonomiskt, osv. Och shit vad jag är för ung för att ha barn.

Tack guuud för att det bara var en mardröm!!!
Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahaha tur att det bara var en dröm

Svar: Hahhaa jaaa!
Midia Saleh

2013-12-14 @ 00:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0