10 truths

- Jag klarar inte av att ta i publika handtag, klicka på bussknappar, osv. 

- Mat eller desserter med krämig konsistens är det vidrigaste jag vet. 

- Jag ÄLSKAR broccoli.

- Jag dricker sjukt mycket vatten. Ca 3 liter om dagen mer eller mindre. 

- Jag har väldigt lätt till skratt.

- Jag har världens dödsångest. Både när det gäller mig själv och nära och kära. Fick ont i magen bara av att skriva den här meningen.
 
- Jag är sjukt envis.
 
- Jag hatar köttfärs.
 
- Dansen är min största passion i livet. ♥
 
- Jag älskar kall mat. Det är sällan jag gillar när maten är varm, haha. Mår bara illa då.
 
 

Ne- Yo - Lazy Love

 

Ögonbrynsfix

Bästis var här tidigare idag för lite mys, prat och ögonbrynsfix. Jag plockade hennes ögonbryn som hon lyckats spara ut rätt så bra och de blev superfina. Var asnöjd med mig själv efteråt, haha!
 
Även Yohanna och Hiba kom på besök. Med sig hade de massa godsaker. Vart asglad, hade inte träffat civilisationen på nästan två veckor, haha, så det var skönt att träffa några av mina närmaste vänner idag.
 
Här är några bilder på brynen. På första bilden är brynet till vänster "före" och brynet till höger "efter". Andra bilden är ena brynet under processen och sista bilderna är när de är klara. 
 
 
 
 
 
 

Beyoncé - Schoolin' Life

 

Beyoncé @ Ericsson Globe 29 maj

Alltså jag dog typ tre gånger när jag fick veta detta. Beyoncé åker på turne i sommar, och besöker Stockholm. Det här har varit min dröm sen jag första gången hörde Beyoncé och då var jag en liten flicka. Hade inte åldern inne när Destiny's Child var här men NU, NU SÅ. Ska äntligen få se världens bästa artist! 
 
 
 
 
 

Beyoncé - Love on top

 
RSS 2.0