Ne - Yo - So sick (female version)

 
Pina.

:)

Jag låg i sängen och kände uppgivet hur smärtan kom tillbaka. Det var en förlamande känsla, som om ett enormt hål öppnats i mitt bröst, blottat mina inälvor och lämnat taggiga, oläkta sår som fortsatte bulta och blöda trots att tiden gick. Trots att jag visste att mina lungor fortfarande var intakta kippade jag efter luft, och det snurrade i huvudet som om ansträngningen inte gav något resultat. Och mitt hjärta måste fortsätta slå, men jag hörde inte pulsen i öronen och mina händer kändes blåfrusna.

Jag kurade ihop mig, pressade händerna mot revbenen för att hålla ihop. Jag försökte hitta tillbaka till känslolösheten, förnekelsen, men lyckades inte.

Ändå upptäckte jag att jag kunde överleva. Mina sinnen var skärpta, jag kände smärtan- den värkande sorgen som strålade ut från bröstkorgen och skickade plågsamma vågor genom kroppen och huvudet- men jag kunde hantera den.

Jag kunde leva med den. Det kändes inte som att smärtan avtagit med tiden, snarare som jag blivit stark nog att uthärda den. 

Klubb 19 och tatuering

På fredag är det dags för Klubb 19 i Uppsala igen. Massor med grymma uppträdanden och en kväll fylld med grym musik att dansa loss till. På plats är även några tatuerare från Crazy Fresh Tattoo. I fina Lisas blogg hölls en tävling där man kunde vinna en gratis tatuering, så jag ställde upp och blev senare kontaktad med beskedet om att jag vunnit. Se där, nu ska jag tatuera mig, haha!
 
Har velat tatuera mig lääänge och har vetat att jag vill ha tre stycken totalt och vad de ska stå för. Två behöver mycket mer eftertanke än den jag tänkt göra på fredag, så den blir först ut. Det blir en tatuering i form av tre noter på min vänstra armled. Den ska stå för kärleken till musiken och tryggheten den ger mig. Att jag alltid oavsett sinnestillstånd och humör kan vända mig till musiken. Det tog ett bra tag att bestämma vart den skulle sitta och jag är fortfarande lite kluven, men det lutar iaf mot armleden. Var inne på nyckelbenet ett tag men det känns för vågat för att vara min första tattoo. 
 
Håll tummarna för att det här är några duktiga typer, för jag är skitnervös! 
 
RSS 2.0