What a month

Det har varit en jobbig månad på många sätt. En tragisk händelse skakade om uppsala och jag förlorade en vän och en bekant. Det har varit tungt. Ni som vet ni vet, ni andra har väl sugit i er den odör flashback lämnat efter sig. Ylli, du fattas oss. Fredrik, vaka över din familj. Vila i frid killar, och ta hand om varandra där uppe i det blå.
 
På tal om något helt annat så läser jag en sommarkurs på SU. Varför vet jag faktiskt inte, haha. Tyckte att det kunde göra mig gott, och lite extra högskolepoäng har ingen dött av. Dessutom slipper man bråka med csn om det ligger massa extrapoäng och "skräpar". Den är asenkel, men intressant och givande, sen så vet ni ju redan att jag älskar Stockholm, så all tid jag kan spendera där är uppskattad. Ska jag jämföra SU med SH så ska jag säga att jag är glad att jag valde SH och inte SU. Mycket skönare miljö på SH. 

På tal om något helt annat igen så fyllde Therese år idag, och Banaz och Shaj åkte till Rhodos. Ja, jag är avis. På de som åkte till Rhodos dvs. 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0