Daniel Adams Ray - Där regnbågen tar slut (RMH remix)

 

Topshop

8 pund per topp fick jag betala. Hur sköna som helst, enkla att både klä upp och klä ner och de finns i massor med olika färger! Jag har UK size 8 som motsvarar en 36a på mina och då är jag välsignad i the boobiedepartment så att säga, haha, så jag skulle rekommendera att man tar sin vanliga storlek. :)

Köpstopp

Det här är troligtvis det sista jag kommer shoppa på ett par månader. Med tanke på vad resan hamnade på för slutsumma så kommer jag få snåla rejält på shoppingen ett par månader om man ska kunna spara ihop en summa att leva på i Thailand utan att behöva snåla där borta. Det orkar man inte med när man har semester liksom ;). Men det är lika bra! Så mycket kläder och orörda plagg som jag har i min garderob så får jag nu faktiskt en anledning att använda allt istället för att "vänta på ett bättre tillfälle" som aldrig kommer. Sen har jag både sålt och skänkt en hel del kläder och gör det regelbundet. Nåja, nu har jag köpstopp i minst 3 månader. 
 
Det här och två feta paket från SheInside är påväg hem till mig, så jag har så det räcker och blir över. Ska visa er två toppar jag fick hem från TopShop igår också. 
 
 

Thailandresa bokad

Tidigare i veckan bokade jag, Banaz och Therese en resa till Thailand. Igår betalade vi den och jag är så jääääävla glad just nu!! Vi blir borta 23 dagar i december/januari. 25 december åker vi, dagen efter julafton dvs, och är hemma den 16 januari, två dagar innan skolstart. Det vart en rätt saftig summa, men så värt det. Allt för att slippa den deprimerande skitvintern i Sverige. Bara ett halvår kvar då, haha!
 
 
 
RSS 2.0