Klubb19

Igår kväll drog jag till Klubb19 med Isa, Jeremy, Krille, Melina och två till som jag glömde namnet på hahah. Det är alltid så otroligt bra musik på klubb19, the place to be för alla som lyssnar på hiphop/reggae/dancehall. Igår var det på All star i Uppsala. Jag var så jävla trött och otaggad innan och ville mest gå hem och sova hahaha, men vi dansade lite, hängde kvar en stund och jag valde tillsist att dra och köpa mat och ta sista bussen hem. Jag deckade typ så fort jag skallat kudden, död tjej!
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, eller se om tjejerna vill hänga. :) Vad gör ni denna lördag?
 
 
 
 
 

Alltså okej

Jag låter bilden tala för sig själv. <3333333333333333333
 
Adidad x the farm - frutaflor shorts. Linnet är försenat, men visar självklart upp det när det kommit. 
 
 

Jag älskar havet

Det är något med hav och sjöar som sprider ett enormt lugn i mitt inre. Havet är bland det absolut bästa jag vet. Det får mig att inse hur liten jag faktiskt är och hur otroligt det är att jag är en del av något så stort. It keeps you grounded. Jag älskar verkligen att ligga på stranden och sola och bara höra hur vågorna slår mot sandstranden eller bara sitta där i timmar och kolla på solnedgången. När jag var i turkiet i slutet på 2012 hade jag som vana att gå själv till stranden en timme innan solnedgång när det var som mest tomt på folk och se solen gå ner, andas och bara samla tankarna. Hyser en enorm respekt för havet, hur stark du än är på land så är du aldrig starkare än havet. 
 
 
 
 
 
 
 

Sheinside

Idag vann jag ett presentkort på sheinside på 100$ hos vackra Christina Kovac. Jag har följt hennes blogg ett tag och kan verkligen rekommendera den för er som gillar kläder och mode. :) Här är det som jag tänker klicka hem med presentkortet. 
 
14,33 USD
 
 
34,17 USD
 
21,33 USD
 
17,99 USD
 
17,99 USD
 
 

Throwback - Kina

Rutschkana ner för Kinesiska muren i april 2012. Mutianyu är den delen av muren som vi besökte. Sägs att det är bland de vackraste delarna, och inte heller lika mycket turistkaos. Obeskrivligt vackert!
 
 

Adidas X The Farm - Frutaflor

Jag älskar adidas nya kollektion. Det här Frutaflor setet har jag varit på jakt efter sen släppet och jag hade nästan gett upp jakten på plaggen innan Hollywood och Junkyard fick in ett par exemplar. Jag tror aldrig jag klickat hem något så fort som jag klickade hem detta. Shortsen beställde jag från Junkyard och linnet från Hollywood. Båda är påväg hem till mig och jag hoppas båda kommer samtidigt och att jag slipper strul. Tshirten, skorna och jackan var inte riktigt my cup of tea. I alla fall inte i Frutaflor mönstret. Tygpåsen kändes onödig. Lovar att lägga upp bilder när jag fått hem plaggen. 700 kr gick kalaset på. 
 
 
 
 

Did some damage

Ligger hemma med influensa, tjejvecka och tejpad näsa hahahahaha misär. Tyckte så synd om mig själv att jag tröstshoppade lite inne på Nelly. Längtar tills allt kommer. Här är det jag gillade mest...
 
Hur fin seriöst? Tänk till en fin sommarbränna, bulle i håret, lite rouge och mascara och man är klaaaaar. 
 
 
Alltså, jag dog när jag såg den här klänningen. Bilden gör den inte rättvisa, ni skulle sett catwalkfilmen på den. Hoppas den är lika fin i verkligheten för då kommer jag bo i den här i sommar. Tänk er knallröda läppar till den här, svarta pumps och en härlig bränna och du är snygg både nattetid och under dagen. WOW!
 
Grönt är superfint till min hudfärg och ännu finare när man är sommarbrun. Jag har 100 olika outfits uttänkta till det här linnet. Den är fin med ALLT! Passar till shorts, svarta byxor, vita byxor, bodyconkjol, kavaj, uppklätt, nerklätt, dag och natt. Så fin fin fin!!  

Vårföreställning dag 1


Gick som på räls! Nu kör vi dag 2. 

Failad videoblogg

Hej hej massa hej i videoformat. Vad tycker ni om stillbilden? Hahaha.
Jag försökte i alla fall!
 
 

Min skoltid

Jag var under hela grundskolan någon som platsade in under kategorin "pluggis". Att ha bra betyg var väldigt viktigt för mig och jag la nog ner mer tid än nödvändigt på att få bra betyg i grundskolan. När jag sedan började gymnasiet så tyckte jag under första året att allting var väldigt lätt för mig och slutade därför lägga ner så mycket tid på plugget, vilket självklart visade sig i betygen. Jag fick aldrig toppbetyg, utan klarade mig alternativt fick ett par VG'n, och trots att jag visste att det berodde på bristen av plugg så saknade jag motivation till att kämpa ändå. Att hänga med kompisar, och allt runt omkring hela den nya atmosfären gymnasiet innebar var mycket roligare. Jag var less på att plugga och ville ha kul. 
 
Under andra året i gymnasiet valde vi inriktningar, och jag gjorde misstaget att lyssna på folk omkring mig, jag hade ingen större koll på vad mitt val innebar, och valde därför ekonomi. Mitt livs största misstag. Jag tappade motivationen till att gå i skolan totalt. Jag hade det jobbigt privat och skolan var verkligen inte kul. Jag var skoltrött, ville byta linje och skola och tyckte att flera av lärarna på min gymnasieskola inte gav mig någon chans. 
 
Tyvärr är många lärare sådär världen över. De lyssnar inte, utan kollar bara på betygen och dömmer därefter. Många förstår inte hur viktig den där lilla extra pushen är, eller hur mycket lite uppmuntrande ord kan betyda för elever, trots att det inte alls är deras skyldighet att ge en sådan bekräftelse och hur viktigt det är att faktiskt lyssna och se förbi dåliga betyg. Lärare skolar den nya generation som ska ta efter de, de har större inverkan på elever än de själva är medvetna om och många inser inte att det ligger annat bakom dåliga betyg än bara ren lathet, det kan ligga mer bakom förseningar än att man tycker om att sova. I slutet av andra året så insåg jag att jag satt i skiten med 9 IG och noll motivation till plugg, tills jag träffade min programrektor på Fyrisskolan, Christer Andersson. 
 
Jag har under hela mitt liv haft som dröm att plugga journalistik i Stockholm. Jag har ALLTID velat bli journalist, och alltid trott att jag skulle bli en grym sådan om jag bara fick chansen. Christer förstod det och såg min potential. Han såg förbi betygen och valde istället att verkligen lyssna på mig och såg vilken enorm vilja jag hade, att jag var underskattad och att jag därför även underskattade mig själv, undermedvetet. Tillsammans gjorde vi upp en plan på hur jag skulle plugga upp mina 9 IG'n, få toppbetyg under sista året och höja mitt snitt så att jag kunde komma in på journalistprogrammet i Stockholm. För att detta skulle vara möjligt så skulle man vara tvungen att gå runt och bråka med en massa regler och bestämmelser. 

Det tog sin tid, men jag blev tillsist den första i Fyrisskolans historia som fick utökat OCH specialutformat program. Man brukar aldrig kunna kombinera de två. Detta för att Christer ville lyssna, och för att jag var så extremt envis med att hålla möten och vara en ren pain in the ass med skolans ledning. Jag tog studenten med betyg jag var extremt stolt över. Sedan gick jag ytterligare ett år i skolan för att plugga upp restrerande IG'n i matte och ekonomi och var sedan klar, jag sökte till högskolan.
 
Under sommaren 2013 hade jag det tufft, jag gick igenom ett uppbrott som jag tidigare skrivit om, och jag var nervös över antagningsbeskedet. ALLT jag ville var att komma in i Stockholm. Jag såg det som att det skulle bevisa att hard work pays off, och jag såg det som en käftsmäll gentemot alla de som inte trott på mig, plus att jag äntligen skulle ha uppfyllt min dröm och ett mål jag jobbat mot länge. Sommaren gick och jag fick veta att jag var reserv på programmet och dessutom hade en bra reservplats, jag var även antagen till Sociologi A, vilket jag egentligen inte alls ville gå. 
 
Jag valde trots det att åka till Södertörns högskola och registrera mig på kursen, för säkerhetsskull. Uppropet till sociologin var kl 10, och uppropet till journalistiken var kl 11. Efter att jag registrerat mig på sociologin så tänkte jag "äsch, jag har ändå inget bättre för mig, jag går och kollar läget på journalistiken", sagt och gjort.
 
Väl där, insåg jag att jag faktiskt hade en chans att komma in, så jag stannade under uppropet och kom in som SISTA reserv på programmet. Så fort jag gått därifrån så ringde jag mamma och bröt ihop totalt, jag var så otroligt lycklig och mamma grät hon också, haha. Top 10 best moments of my life. Allt jobb jag lagt ner på att fixa betyg, höja betyg, tenta av betyg och utöver detta gå ett fjärde år i gymnasiet kändes bara SÅ värt det vid det tillfället.
 
Nu har jag gått ett år på mitt drömprogram, och trots att jag haft det jobbigt under året, speciellt första terminen, och trots att jag fick en del bakslag så är jag väldigt stolt över mig själv för att jag aldrig någonsin ger upp när något kommer i min väg. Tack till alla som stöttat mig, FUCK ALLA ER som inte trott på mig, som underskattat mig och som sett ner på mig eller behandlat mig dåligt, ni kan suga en stor fet hästballe era osäkra äckel (känner ni er träffade så ska ni antagligen ta åt er), och tack till min nya fantastiska klass. Ni är så fina allihop och jag hoppas att jag får gå med er även nästa år. De få stunder jag delat med er har betytt mer för mig än ni kan ana! 
 
Tillsist, Christer Andersson, programrektor på Fyrisskolan, så vill jag tacka dig för att du trodde på mig och för att du gav mig en chans att visa vad jag går för. Tack för att du pushade mig när ingen annan orkade göra det och tack för att du är en sådan fantastisk rektor och lärare. Tack för att du aldrig kom med spydiga kommentarer eller "skämt" och jag hoppas att alla andra lärare inser att de har något att lära från dig. Tack för ALLT!! Det hade ALDRIG gått utan dig. Sluta ALDRIG med det du gör. 
 
Nu ser jag fram emot år två på Södertörns Högskola, och är därmed ännu ett år närmare min dröm. :)

Idag rök håret

Jag var så sjukt less på mitt hår när jag satte mig i frisörstolen tidigare idag att det första jag sa var "bort med skiten!" Duktiga Paulina på Bellbox i Gränby trollade med mitt hår och klippte av hela 17cm. Lika bra då det ändå växer som ogräs. Jag har kortare hår än någonsin och är SUPERNÖJD!! Huvudet känns ett kilo lättare, haha. Är så nöjd med hur det ser ut just nu att jag kanske tillochmed skippar att färga det. Det är så otroligt fräscht! 
 
Vad tycker ni?
 
 
 
 

Casting imorrn

Sitter och peppmessar med Philip just nu. Vi är taggade till tänderna och jag är skiträdd. Är så jävla nojjig för att de på Strix ska typ be mig hålla i en spindel eller något, hahaha, då skiter jag fan ner mig. Jag kommer definitivt inte vara så kaxig om de drar fram en fet jävla tarantella!! Vi får se om jag berättar mer imorgon, det beror förstås på vad jag får säga och inte säga och om jag måste skriva på kontrakt. Hur som haver så lär ni märka det imorgon!
 
Nerå, men det här kommer gå som på räls, jag ska göra det jag är bäst på nämligen - vara mig själv! Kl 8 drar vi från Uppsala.
 
Klarade förresten tentan jag skrev idag så nu tar jag SOMMARLOV.
 
 

Rehearsal

FÖRESTÄLLNING I HELGEN!!
 
 

Sista skoldagen

Sista skoldagen idag innan jag tar sommarlov. Sol och allt och jag mår som en kung. Sista dansträningen innan genrep och föreställning också! Tjoho vilken dag! Nu ska jag hinna med tåget, tjing! 

Dagens look...Fri och orädd

Det är nästan så att jag inte ens vågar tänka på det för att det känns som att ödet kommer ändra på det, men jag är faktiskt äntligen i en fas i livet där jag känner mig lycklig. Missförstå mig inte, det är mycket jag önskar vore annorlunda, en del sorger som jag fortfarande bär på och som fortfarande gör extremt ont, och en del ärr som fortfarande pryder min kropp och mitt inre, MEN jag är lycklig. Jag lever i nuet och jag besitter en enorm tacksamhet gentemot livet. Sen är jag stolt över mig själv, för att jag varje dag kämpar mot det som kommer i min väg och för att jag blir starkare för varje dag som går. 
 
Jag längtar tills jag landat i mig själv helt och hållet, men jag är faktiskt lycklig, lycklig och tacksam. Tacksam över de jag har i min närhet som känner mig rätt och slätt och tacksam över min familj. Jag tror det är för att jag verkligen fått soulsearcha det senaste året. Jag besitter ett inre lugn och har det jag behöver. Jag behöver inte mer. 
 
Två själar som bidrar till min lycka...
 
 
 

Materiell lycka

Jag lyckades klicka hem den här kappan i min storlek igår, som jag velat ha i tusen år. SÅ GLAD!! Haha. Just thought i'd share när jag ändå inte har något att blogga om och har plugg upp över öronen. 
 
 
RSS 2.0