10 random fakta om mig

1. Jag avskyr varm mat. Tycker kall mat är bättre alla dagar i veckan. Enda gången jag föredrar att maten är varm är om jag käkar soppa.
 
2. Jag hatar att ta i handtag, speciellt om det är publika dörrar. Avskyr bussknappar och busstänger också. Öppnar alltid dörrar med allt annat än händerna om jag inte har papper tillgängligt att ta i dörren med. 
 
3. Har precis insett att jag ÄLSKAR frysta hallon. Får i mig typ ett kilo i veckan, haha. 
 
4. Har noll tålamod och extremt kort stubin, men samtidigt så kommer jag över ett dåligt humör väldigt snabbt.
 
5. Jag har dansat sedan jag var tre.
 
6. Jag hatar köttfärs.
 
7. Jag är extremt envis och anser att det hjälper mig mer än de stjälper. 
 
8. Jag är livrädd för spindlar. Just småkryp överhuvudtaget. FÖR. MÅNGA. BEN.
 
9. Finns inget jag värderar högre än lojalitet och ärlighet. 
 
10. När jag var liten fick jag höra att katter alltid landar på benen om de faller från en högre plats. Så jag valde att testa teorin på grannkatten och tog upp honom och kastade honom åt helvette. Var typ 10. 
 
 
 
 

SpyBar och SPG Sales

Det blir troligtvis en utgång på fredag, är inte helt säker dock. Jag älskar verkligen att vara ute i Stockholm. Har alltid mycket roligare där än i Uppsala. Stockholmare må vara lite dryga, men de är verkligen mer öppna än vad uppsalabor är. Mycket lättare att få kontakt med folk tycker jag. Sen är det alltid bättre musik och större urval. Birger Jarl må ha sin glans, men det är bara Birger liksom. 
 
En av mina favvoklubbar måste jag säga är Spybar. Var där efter Kingsizegalan för första gången och älskade det. Trevliga vakter, skitbra musik och en fantastisk lokal. Älskade att det nästan såg lite "hiphopigt" ut på ena dansgolvet där det var graffiti på väggarna, medan ett annat dansgolv såg superlyxigt ut. Skulle vilja hyra stället och fira min födelsedag på, eventuellt hålla något slags event om det blev aktuellt. Tycker alla lokaler som hör till Stureplansgruppen håller hög kvalité. Andra favoriter är Laroy och Berns. 
 
Vill ni hyra någon av deras fantastiska lokaler så kan ni gå via Stureplansgruppen Sales. In och kika på deras utbud vettja! 
 
Här är lite bilder från Spybar från när jag var där i början på mars. 
 
 
 
 

Glömmer er

Hej hej massa hej! Haha, alltså jag är verkligen sämst på att blogga regelbundet. Var ju en hel månad sen jag bloggade sist. Vad har ni haft för er den senaste månaden?
 
För mig är det det vanliga, skola, dansen, träning osv osv. Min vän Elin fyller år om ett par dagar och ska firas lite smått på fredag, så igår köpte jag en present till henne. Man vill ju inte komma tomhänt, sen förtjänar hon det efter allt stöd jag fått från hennes sida. Superfin tjej som jag är jätteglad att jag lärde känna!
 
Resten av veckan har jag bara skrivit artiklar, sökt jobb och sökt till en speciell grej. Jag kommer bara berätta mer om det går för sig, haha men kände inte att jag hade något alls att förlora trots att jag är skitskraj. 
 
Jag har börjat skriva för thegambia.nu, så har ett par artiklar där jag måste förbereda och börja skriva på, samt en krönika för SODA. Sen ska jag även klippa ihop en video till min youtubekanal. Har fan inte lagt upp något på ett halvår, HAHA. 
 
Prenumerera på middepidde. Tjing!
 
 

Travis Garland - Where to land

 
RSS 2.0