SpyBar och SPG Sales

Det blir troligtvis en utgång på fredag, är inte helt säker dock. Jag älskar verkligen att vara ute i Stockholm. Har alltid mycket roligare där än i Uppsala. Stockholmare må vara lite dryga, men de är verkligen mer öppna än vad uppsalabor är. Mycket lättare att få kontakt med folk tycker jag. Sen är det alltid bättre musik och större urval. Birger Jarl må ha sin glans, men det är bara Birger liksom. 
 
En av mina favvoklubbar måste jag säga är Spybar. Var där efter Kingsizegalan för första gången och älskade det. Trevliga vakter, skitbra musik och en fantastisk lokal. Älskade att det nästan såg lite "hiphopigt" ut på ena dansgolvet där det var graffiti på väggarna, medan ett annat dansgolv såg superlyxigt ut. Skulle vilja hyra stället och fira min födelsedag på, eventuellt hålla något slags event om det blev aktuellt. Tycker alla lokaler som hör till Stureplansgruppen håller hög kvalité. Andra favoriter är Laroy och Berns. 
 
Vill ni hyra någon av deras fantastiska lokaler så kan ni gå via Stureplansgruppen Sales. In och kika på deras utbud vettja! 
 
Här är lite bilder från Spybar från när jag var där i början på mars. 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag såg att du hade kommenterat denna klänning och att du hade den osv, tänkte bara fråga om den var genomskinlig så man såg trosorna var den det i verkligheten? Tacksam för svar! :-D http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/jeane-blush-396/sage-lace-dress-396433-1/

Svar: Hej! Njaa inte sådär katastrofalt mycket :) Jag hade den på studenten och hade vita trosor under och det syntes inte alls. :) Men sen kanske man inte ska dra på sig röda trosor haha.
Midia Saleh

2014-03-28 @ 18:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0