Shopping

Jag la en liten beställning på H&M och Ebay häromdagen och tänkte visa er vad jag beställde. Jag har fått en grej för vitt, haha. Älskar hur vita plagg sitter på mig. Träningsbhn köpte jag mest för att min vita träningsbh är spårlöst försvunnen och jag behöver en till vårföreställningen på Stadsteatern den 7-8 juni.
 
De vita byxorna kom min kära mor hem med till mig idag och är från Bikbok, så de slipper jag nu vänta på att BIkbok ska få in online. Jag har de i babyrosa också och de är som gjorda för mig. Otroliga! De vita var slut överallt men mamma lyckades hitta typ sista paret i Storlek S i Uppsala åt mig, så jag vart skitglad. 
 
Solglajjorna säljer JFR för 149 kr men jag beställde de från Ebay för 18spänn. Kolla alltid Ebay först när ni beställer från sånna hemsidor gott folk, de köper in allt från Kina!
 
Kappan har jag varit på jakt efter i år och dar, jag har den i svart också och vill ha den i beige men det verkar vara en omöjlig mission. ÄÄÄÄLSKAR DEN. Årets bästa köp. Och väskan, waow! Trodde jag skulle ramla av stolen när jag såg den på hemsidan. Så stilren och med detaljer i guld. Kan inte bli bättre! Bär ju bara guld.
 
Nåja, jag är supernöjd med allt och kan knappt bärga mig tills posten skickar avi på att paket väntar. Tjoho! 
 
 
Kommentarer
Postat av: Bella

Vart kommer väskan ifrån?

:)

Svar: H&M :)
Midia Saleh

2014-05-31 @ 00:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0