Garagedrömmar

Har suttit i timmar och kollat inredning och alla möjliga fina hus och garage. Helt sjukt hur vissa människor bor alltså! Drömmer också om att bo i hus någon gång i framtiden tillsammans med min framtida man och mina barn. Vet till och med hur jag vill ha det, haha! Det ska vara öppen planlösning och ljust, och levande blommor ska få huset att kännas som ett hem.
Jag vill ha ett stoooort (!!) garage med fin garageport och plats för en svart Audi. Gillar den amerikanska stilen. Andra halvan vill jag ska kännas lite som en fritidsgård där barnen kan hänga med sina vänner. Biljardbord eller airhockey ska vara tillgängligt. En skön soffhörna med saccosäckar och tv + tv-spel ska finnas. Skulle mina barn vara intresserade av någon sport skulle de kunna träna där. Min dansare skulle få ett utrymme med spegel, min fotbollsspelare skulle få allt han/hon behövde för att träna på egen hand o.s.v. you get the point.
 
Haha, nu vandrar tankarna iväg men fan vad jag längtar efter att få inreda! När jag säger att jag vill ha ett stort garage menar jag det, haha! Jag tycker det är så häftigt att se vad folk lyckats göra av garageutrymmet. Är ni husägare sugna på att använda garaget till annat än förvaring? Checka in KRAFER, och deras fantastiska urval av garageportar och börja förvandlingen av erat garage! :)
 
Det här huset i Berverly Hills är rena drömmen och kostar säkert mer än jag kan räkna till, haha. 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Lindal

underbara bilder

2014-11-24 @ 18:21:19
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0