Två år

Idag firar jag och min andra halva två år ihop :) vi har precis haft tacomys och ska snart ha pepparkaks-tävling. Snyggast pepparkakshus vinner! 


Jag nyss: tack för maten den var god, mitt på bordet stod en ko
Philip: det gjorde fan det på riktigt, fast en dödBortskämd

Känner mig verkligen alltid uppskattad och uppvaktad av min Philip. Men idag blev jag alldeles gråtmild av efforten han lagt ner på min födelsedag. Utöver de finaste orden någonsin, fick jag även en dator med tillbehör "så du har en bra dator när du får ditt drömjobb efter examen", 30 av de vackraste och största rosorna jag någonsin sett, en fantastisk middag och Harry Potter på det. Behöver jag förtydliga varför jag blev blödig eller är det solklart?

Och mina finaste bästa vänner Banaz och Shaj överraskade mig med tårta och världens finaste pälsjacka. Jag var alldeles chockad för jag hade verkligen inte förväntat mig det! Hade inte ens tänkt att fira mig.

Och så massor med kärlek på det.
Jag känner mig så rik. Rik på kärlek, rik på bra vänner och rik på den mest fantastiska mannen jag någonsin träffat.

Tack Gud.

Fixlördag

På vintern går jag ofta runt i flera veckor och känner mig ful, blek och ofräsch. Idag eliminerade jag ful och ofräsch. Fick fnatt vid 02 och ba, NÄH nu fan, mina ögonbryn skulle passa på en varulv, håret är tovigt, benen orakade, naglarna flisiga och omålade och hyn ser ut att tillhöra en hormonell tonåring. Efter lite skrubbande, duschade, filande, rakande, målande och plockande sitter jag nu i sängen och väntar på att min ansiktsmask från Lush ska torka så jag kan tvätta av den och känna mig som en människa igen. Tjejen inne i butiken lovade dyrt och heligt att jag skulle bli snygg av masken. Vi får väl se! En burk med sparris och lite oljor för 125 spänn MÅSTE ju göra susen? Imorgon kanske jag tillochmed (hör och häpna) sminkar mig!! Så kanske jag blir lika snygg som nedan. Håll tummarna nu!

RSS 2.0