Examen

Det här hände och det var kul! Min klass tog examen den 13 januari så vi är numera journalistkollegor och inte studenter. Det bjöds på finmiddag (massa halvblodigt kött som jag inte klarade av att äta pga äter bara well done) och bubbel. Sedan festade vi natten lång på Kåken! Hade så himla roligt verkligen. Philip gjorde fan min kväll så mycket som jag vek mig av skratt pga honom. Hur rolig kan en människa vara?! 

 
Jag har dock några veckors praktik att göra och den ska jag göra på Sveriges Radio P5sthlm. Är löjligt taggad över detta och hoppas på att stanna ännu längre. Ska bli SÅ JÄVLA SKOJ!! Radio liksom, allt jag någonsin velat. Tjoho!
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon hörni! Allt bra? Med mig är det prima. Har äntligen fått lite ordning på sömnen. Lägger mig innan 23 och vaknar innan 8, hur skönt som helst och det hjälper mot vinterdeppet när man vaknar och solen är uppe. Istället för att leva som en jävla vampyr haha. Har även käkat d-vitamin den senaste månaden, vilket har varit toppen. Jag berättar om det sen. 

 
Något annat som hjälper mot vinterdepp är att unna sig behandlingar. Igår fick jag naglarna fixade hos en tjej som heter Madeleine. Så himla rar och lugn tjej! Det var supermysigt att vara där och jag kommer nog gå dit igen. Naglar brukar inte vara en prio hos mig då det inte finns något intresse, men man känner ju sig så fin efteråt så det kanske bör ändras på. Madeleine var under en utbildning så jag fick inte välja färg, men jag blev verkligen SÅ nöjd. Det blev en fransk manikyr, enkel förstärkning på mina egna naglar. 
 
Sen var jag iväg på en ansiktsbehandling också! Har verkligen fått kontroll på min hy känns det som. Jag vet vad den tål och inte tål liksom. 
 
 
 
 

A crucifixion type love

Tre dikter som ligger mig varmt om hjärtat är Dear ex lover av Jasmine Mans som jag tidigare delat med mig av här i bloggen, Blessing of the hands (en bröllopsdikt) samt den här ni ska få lyssna på nu. A crucifixion type love av Brent Rice.

 
RSS 2.0