Godmorgon!

Godmorgon hörni! Allt bra? Med mig är det prima. Har äntligen fått lite ordning på sömnen. Lägger mig innan 23 och vaknar innan 8, hur skönt som helst och det hjälper mot vinterdeppet när man vaknar och solen är uppe. Istället för att leva som en jävla vampyr haha. Har även käkat d-vitamin den senaste månaden, vilket har varit toppen. Jag berättar om det sen. 

 
Något annat som hjälper mot vinterdepp är att unna sig behandlingar. Igår fick jag naglarna fixade hos en tjej som heter Madeleine. Så himla rar och lugn tjej! Det var supermysigt att vara där och jag kommer nog gå dit igen. Naglar brukar inte vara en prio hos mig då det inte finns något intresse, men man känner ju sig så fin efteråt så det kanske bör ändras på. Madeleine var under en utbildning så jag fick inte välja färg, men jag blev verkligen SÅ nöjd. Det blev en fransk manikyr, enkel förstärkning på mina egna naglar. 
 
Sen var jag iväg på en ansiktsbehandling också! Har verkligen fått kontroll på min hy känns det som. Jag vet vad den tål och inte tål liksom. 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0